MetalGearRexs

This is the blog of Anton Cholakov, a.k.a. MetalGearRex. HF with it!

Sunday, June 18, 2006

Световното започна!

И така, световното по футбол в Германия, 2006г., започна! Изгледахме краткото откриване, на което най-много ми хареса момента, в който поканиха на стадиона всички живи шампиони на световните финали. Беше наистина вълнуваща гледка, макар че познавам доста малко от тях.
След това започна и първия мач - Германия - Коста Рика. Въпреки очакванията, този път откриващият мач беше много добър. Още по-добър беше резултатът - 4:2 за моите любимци, немците. Имаше няколко хубави гола, движение по терена, мъжка но спортсменска борба и атмосфера на стадиона. Беше чудесен мач и напълно опроверга твърденията, че откриващите мачове били скучни.
За сметка на това обаче май всички останали мачове досега не бяха нищо особено. Почти всички фаворити играят изключително постно и не се напъват. Като че ли всички "се пестят" за следващата фаза и единствените хубави мачове стават между "средняшките" отбори, ако може да се каже, че има такива на това световно. Разочароваща игра от страна на Италия и Англия, безвкусна Бразилия, мизерна Франция. Испанците както винаги тръгват добре, ама сигурно както винаги ще спрат нейде по пътя... ;) Германия и тя след първия мач направи един измъчен втори.
Е, остават последния кръг от груповата фаза, където се очаква малко по-интересни мачове (особено Италия - Чехия) и разбира се директната елиминация, където би трябвало вече да е добрият футбол. Засега оставаме с надеждите за прекрасни мачове и много голове! :)
... и бирата да се лее! :Р

1 Comments:

At 1:23 PM, Blogger Петър Хаджиев said...

айде и Тони се вклучи в отбора, както се казва да имаш много да блогиш!!!

А за световното, да се надяваме да изгледаме финала заедно в компанията на приповдиганто количество бира и много добро настроение!! :)

 

Post a Comment

<< Home